За нас

Какво е Домашно.net?
- Образователен портал, насочен към учениците прогимназиален и гимназиален курс на обучение (5-12 клас).
Каква е основната цел на Домашно.net?
- Да подпомогне домашната самоподготовка на учениците.
Кой решава задачите в Домашно.net?
- Екип от висококвалифицирани учители по математика.
Колко често се обновява съдържанието на Домашно.net?
- Всеки ден!

Домашно.net е сайт за всички ученици, които искат да научават повече, да тестват знанията си и да са информирани по актуалните въпроси на образователното ежедневие.

Вече първaта задача от всеки урок е достъпна напълно безплатно!!!

Благодарим на всички, които ни пишат до кой урок по математика се намират в момента! Това е важно и ще ни помогне да ви бъдем по-полезни. Ще направим всичко възможно, за да имате решения на задачите навреме!

Очакваме всички ваши въпроси и коментари!

Стартираме в средата на февруари с желанието да бъдем максимално полезни в обучението по математика през втория учебен срок. Намеренията ни са сайтът да бъде актуализиран всеки ден в съответствие с материалa, вземан и упражняван в часовете по математика. Затова всеки ден ще откривате нови задачи, контролни и тестове върху разделите, виртуални изпити при наближаването на датите за национално външно оценяване (IV и VII клас) и държавни зрелостни изпити.

Идеите ни обаче са много повече, целите ни по-високи и мечтите ни по-смели. Надяваме се да превърнем Домашно.net в истински образователен портал – богат на информация, наситен със съдържанието, което е най-важно за успешното развитие на учениците, модерен и динамичен – в съответствие с уменията и потребностите на младите хора.

Затова ще заложим на интерактивните форми, видеоуроците, компютърните презентации. И, разбира се, на непрекъснатия диалог с учениците и всички, вълнуващи се от проблемите на образованието. Затова – ПИШЕТЕ НИ! Очакваме вашите коментари, забележки, желания и предложения, за да можем да постигнем една голяма обща цел – личности, които са мотивирани да учат, знаят и могат повече!


Пишете ни, ако публикуваните в сайта задачи са от уроци, несъответстващи на изучаваните в момента в училище! Ние ще публикуваме актуалната информация своевременно!

Дошли кметът, съдията и гражданите от селото.
Анкета
Тръгва ли ви се отново на училище?
да, лятото ми омръзна
категорично не
и да, и не
какво значение има, след като трябва да ходя, ще ходя